Saturday, May 1, 2010

''TaK pOPulAR cAm bEN AshAAri..uNcle..hanS..dARkBaTMaN''

Semua nama lelaki. Biasalah aku kan perempuan so tulis lah nama lelaki, tapi nie tak bermakna yang perempuan tak popular. Cik epal, Miss Loly, Red Mummy tu perempuan, mereka pun popular. Blog mereka sentiasa di terjah. Cam Cik Epal, blog dye sampai d terjah Nas Ahmad tau. Begitu popular sekalikan. Red Mummy sampai masuk surat khabar.

So, sebabkan tak sepopular mereka tengok lah graf nuffnang aku minggu nie..

*TaK naMPak!!KliK tUK bESarKan*

jatuh beb. Mereka even tak buat blogwalking, tak terjah sana sini still maintain n cool. Aku lau buat cam mereka tak berasap lah kuali yang kat dapur. Duit nuffnang pun tak jatuh ke riba. Bukan tu sahaja entry yang ditulis pun tak dapat sambutan hangat. Nie maybe cara penulisan aku yang tak menarik. Orang pun nak baca ngan tak nak baca sama banyak je.

nI anTara BloG yG aKU sUKa P TErjAH

bDK LeLAki SEbelAH pIntu
tENtaNG hIDUp
pAwaKA19
fAiz FaRISh
AksAra CinTA IlaHI
BlAck N whIte Of LIfe
sIMplE me
My CerITa

tAk lUPa jUga pADa

bEn AshAAri
dArkBatmAN
UnCle
hAns

Pada blog-blog yang tak d senaraikan jangan bersedih hati. Ada antaranye aku letak dekat blog list yang kat sebelah tu. So jangan lupa jenguk, ziarah, singgah plak.


12 comments:

AkU said...

Bnyk gak aaa tu kena terjah..in 1 week..
hehe...

eyh..malu la...thanks babe..X0X0..

sHaFAa said...

ala 2 sebab aku p terjah org..tngok lah yg 3last tu..aku sibuk sngt xsmpt nk trjah org so jd lah cm 2..

hehe pemalu upenya..No hal..wlcome =)

AkU said...

xpe..aku akan setia menjadi penerjah ko..
erk..pelik nye word..
lol..

LUKISAN PENA said...

terjah menerjah ni!!
bahaya betol


selamat hari buruh untuk semua blogger (blogger tak cuti blogging ker?)
selamat hari buruh

KaiZeN SHiNoBi said...

erk? rajin berblogging okeh?


hehe.. bermesra2 dengan tetamu yang datang ahaks...

dorang dulu pown macam kita gak...

standard r baru mula2...

dah setahun dua tuh confirm gempak... ahaks

pawaka19 said...

blog sy pon tersenarai?..mmg tak sangka...kadang2 sy terlalu merendah diri..sampai tak tau potensi diri sendiri.

Pensel Kontot said...

singgah2 la blog saye ek...
hehehehe

sHaFAa said...

lukisan pene ~ wah cuti blogger? kene ada hari bloggaer sedunia dulu lah..

KaiZeN SHiNoBi ~ try tuk jd rajin.. hoby baru nie..

pawaka19 ~ merendah diri tu perlu.. tp jngn trlalu merendah

Pensel Kontot ~ ya pnh gak singgah ke blog awk..

Razman said...

hans tu yang gay tu kan? haha

Aidi-Safuan said...

blog aidi-safuan xde dalam senarai. sedih. :(

cik EPAL said...

siapa cik epal tu wohh? tak kenal pon.


btw, keep on blogging babe :)

uncle said...

patutlah uncle rasa punggung uncle bergetar je dari pagi tadi..rupanya ada nama disebut kat sini la hahahah...ishh mcm kaizen cakap tu betul..depa tu pun dulu macam kita gak..standard r baru mula2 dah setahun tu kompem gempak hahah..tapi kalau setahun tanpa blogwalking tanpa entry yg gempak mampak tarak boleh juga cik kak oiii kena berusaha kuat lerr..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails