Sunday, May 2, 2010

''buKAn KonTRoVesI''

Nie cerita sal Bella. Sebelum aku pamerkan sapa Bella yang sebenarnya aku nak ceritakan ciri-ciri Bella dahulu. Bella yang ingin aku perkatakan nie ialah Bella versi kepala botak ngan rupa paras plak cam lelaki. Cuba korang imagin cam mana ya? Aku bukan nak cipta kontrovesi ke apa tapi nie kebenarannya. Aku juga bukan nak suruh traffic aku naik dengan cerita cam nie tapi salah satu sebabnye lah.

Macam mana leh letak nama Bella ngan keadaan cam lelaki, berkepala botak plak. Adoiii takde nama lain dah ke nak letak. Apa yang pasti ini semua kerana penangan cerita Tasbih Cinta yang mana salah seorang watak dalam berita tu nama 'Bella'. Tapi yang dalam cerita tu bukan lelaki tapi perempuan. Habis apa leh buat lau dah minat ngan nama tu kan. Jadi nie lah Bella yang ingin aku perkenalkan..


♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥

JenG-JenG


*Nie LAh BellA*

Binatang peliharaan kakak aku dekat facebook. Lalalala

* terguling-guling aku gelak masa tau sal benda nie tadi (jgn percaya aku tipu je)..


10 comments:

Aidi-Safuan said...

haha..camne tau tuh lelaki? da cek ke?

sHaFAa said...

belumm..nak tlg cek kan x?

uncle said...

laaaaAAaaaa ingatkan kontobesi apa tadi uncle masuk nak nyala api lagi hahahahah rupanya game cheh...!!! pandai buat ayat suruh uncle bergegas ke sini ek....

ice♥ice said...

comey nye beLLa botak..heheh :P

sHaFAa said...

uncle ~ ye r..nk uf traffic kan..

ice ~ comel,cute lg..

Mario said...

bella bukan nama laki ke weh...hehe

Farid Fernandez said...

xpernah layan game2 facebook nie... huhu

sHaFAa said...

mario ~ nama kau ek?

farid ~ kakak je layan.. sy xlayan k

irahehe said...

haha..bersemangt aku bce..
tertipu aku...hahaha

sHaFAa said...

bagus2..teruskan pembacaan anda..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails