Sunday, May 16, 2010

''sELaMat HARi tUA''

Ari nie adik-adik telah sama-sama buat kakak terkezutt.. Memang mantap rancangan kteorang kerana menjadi. Merah padam muka kakak nasib baik kakak tak nagis teresak-esak, lau tak jenuh adik-adik nak pujuk. So buat Kakak Laily disini saya adik paling muda kat citu nak wish Selamat Hari Tua buat kakak. Even kakak dah makin tua tapi kakak mantain cute. (aku tipu je, aku tak tau betul ke tak kakak nie mantain cute). Umur kakak nie mengikut tarikh birthday yang aku tengok dalam buku log LI dye ialah 24 tahun. Maknanye kakak nie lahir tahun 1986 selepas di tambah, tolak, darab, bahagi, punca kuasa dua dan tiga, square root bla bla bla.. (nanti entah apa-apa formula plak yang keluar)..

Buat sapa-sapa nak kenal kakak Laily tengok sampai bawah yaa. Lau ada yang berkenaan tu, mintak maaf lah aku tak sempai nak soal selidik kakak nie single ke mingle..hehe



~nie lah kek untuk meraikan kakak~


~ yeehh bersama kakak~

NAK TENGOK MANA SATU KAKAK TAK??

?
??
???
????
?????

??????
???????
????????
?????????
??????????



~Nie lah kakak nak potong kek tu~

kebetulan plak kek kakak sama ngan warna bajunye. Wahh menjadi betul lah planning ai nie..

11 comments:

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

wah...selamat hari jadi juga utk kakak 2...no tepon ada??? hehe gurau...^_^

rindu pulak nk sambut besday ramai2...T_T

amar haziq said...

selamat hari jadi ;)
saya pun baru je sambut hari jadi..huhu

jenguk2 lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

SheY PuLL said...

hahah happy bufday la ek..:)

AesyaZealous said...

kek dan orangnye dua2 comel :)

sHaFAa said...

kembara kertas kosong ~ No tepon pun xsempat nk mintak.baru knl dlm 2 minggu dh rapat dn seakrab nie..

sHaFAa said...

amar haziq ~ hpy bufday to u too

sHaFAa said...

shey Pull ~ thx..wakil dr pihak dye

sHaFAa said...

AesyaZealous ~ a'ahh..comel kan

pawaka19 said...

sedapla kek tu..lebih2 kiwi kat atas dia..sedap menjilat dinding

NichKhun said...

macam best je kek tu.. uwaaaa pape pom nak wish gak selamat hari lahir kepada kakak.. muahh !

sHaFAa said...

pawaka19 ~ yehh kek tu mmg bst tp bukan jilat dinding jilat dye pnya plapik lah

NichKhun ~ a'ah sdp pun.okeh thx bg pihak kakak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails