Friday, May 7, 2010

''contest-AKU DAN MAKANAN ITU''


Kali nie aku nak cuba join contest lagi. Menang atau kalah lain kira, apa yang pasti kene join dulu. Jadi kali nie aku nak pertaruhkan gambar kat atas tu. Bagi aku menarik dan sesuai. Sesuai kerana kawan aku cakap aku makin kurus. Lalalalala.. Dengan sepinggan nasi ayam KFC dan sepinggan snate plate aku pasti menang. Jadi dengan contest ''AKU DAN MAKANAN ITU'' aku akan bertambah gemuk..

Bersama ini aku sertakan banner contest bersama link nye. Just klik je okes..

5 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! gud luck!!

nak tengok dulu gambar2 saingan.. keke :P nti nk join jugak.. lalala~

Yana KenJa said...

thnx join contest..=)

sHaFAa said...

ASaDa RyutaRo ~ thx. nk join jgk ke? ala xpyh lah nti kalah sy..hehe

Yana KenJa ~ sama2..=)

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

hehehe....makan bebanyak ye....
gendang gendut tali kecapi...kenyang perut suka hati..haha keluar pantun..

^_^

sHaFAa said...

kembara kertas kosong ~ mana ada makan bnyak. tu makan untuk 2 orang lah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails