Wednesday, June 22, 2011

Dapat BE lagi. Thank Nuffnang

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
Alhamdullilah sejak 2,3 hari kebelakangan nie rezeki mencurah-curah bagaikan air hujan turun dari langit [sekarang ngah hujan]. Semalam dapat iklan Grapevine nuffnang hari nie dapat Buffered earning pula. Kalau ditambah ditolok nie dah BE yang ke empat. Syukur. 

Kali nie dapat BE proton Inspira pula. Moga ianya terus menari-nari di blog aku ya. Korang yang singgah, kalau nak klik nuffnang aku klik lah. Aku tak paksa. Yang penting asalkan ikhlas. 

Gambar tak dapat nak paparkan, sebabnya aku dah cuba upload tapi bila dah siap, tekan butang add selected dye referesh balik. Gambat tak pula kuar-kuar. Napa yaa? Ada sapa-sapa tau tak?


<<<<<<<< Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<t;<<<Proton Inspira>>>>>>>>>

12 comments:

Hans said...

wah
seronoknya rezeki murah
BE aku dah tamatdah
xtau la bila lagi nak dapat BE
:-)

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

waah..tahniah2...murah rezeki =p

shera haifa said...

@hans ~ chayok2x!! jngn putus asa. ada rzki dapat lah.. insyallah

shera haifa said...

@ muhammad iqbal hakimi bin tahir ~ alhamdullilah,, rezeki kan

lizz said...

tahniah!!apa lagi,cari trafik bebanyak ;)

saya_arief said...

nak BE jugakk..
;p

deqlis said...

bila sis nk dpt BE nie...baru sekali jerkk dapat..itupun tak perasan langsung huhu...ohh Nuff kasikk laa BE pulakk..hihi..


jom join contest sis

http://ellismelia.blogspot.com

shera haifa said...

@lizz ~ cari gak.. time on9 leh ahh BW bnyk2

shera haifa said...

@arief ~ chayok2x,, usaha lg

shera haifa said...

@deqlis ~ insyallah ada rzki dpt lah

ohcikgu said...

tahniah..tahniah..bukan senang tu nak dapat BE..

shera haifa said...

@ohcikgu ~ mmg pun.. dekat 2thn tunggu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails