Monday, June 6, 2011

Happy bufday Mama

Kalau sebelum nie Happy Bufday Papa, hari nie happy bufday mama pula. Bulan kelahiran papa dan mama jatuh pada bulan yang sama iaitu bulan Jun tapi tarikh dan tahun berbeza. Jadi nak celebrate buat sekali aje boleh save bujet cikit. Tapi yang tang adiah tu asing-asing lah. Hadiah apa ya. Nantikan.

Bangun pagi-pagi tanpa basuh muka dan gosok gigi aku pergi cium je mama wish Happy Bufday. Nie baru anak yang solehah. Lalalala. Nanti sapa nak jadi anak yang soleh atau solehah leh ahh buat cam aku buat tu.

*nie lah mama kesayangan aku*

Apa-apa pun di hari jadi mama nie ada ucapan juga yang aku nak berikan.



4 comments:

sizuka[Izzati] said...

selamat tambah umur, mama syera :)

shera haifa said...

@sizuka ~ hehe..mekacih

Hans said...

selamat hari lahir pada makcik :-)

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

shera haifa said...

@hans ~ TQ dr pihak mak cik..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails