Monday, June 6, 2011

Hua..Hua.. Earning dah bertambah..

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg


Terima kasih Nuff sebab update earning aku. Wahh nasib baik aku hantar ticket kalau tak mahunya dop 12 hinggit kat situ lah. Apa-apa pun terima kasih buat blogger yang mana ada bagi cara-cara untuk tambahkan tabung sepanjang penganguran aku tu. Buat masa sekarang hanya itulah satu-satunya tabung yang aku ada, jadi korang kalau sampai blog aku nie klik-klik lah. 

*Huhu, korang jangan gelak tengok earning yang bertambah tu*

Earning tu hasil daripada dua blog yang dibawah pengelolaan aku. Satu blog untuk persendirian dan satu lagi blog untuk segala kontest, lucky draw dan giweaway yang aku join. Yalah sekarang nie kan dah dapat title seorang penganggur jadi aku dop join segala yang ada tu. Jadi tak ada lah aku buang masa untuk perkara tak berfaedahkan. 

Hopefully, satu hari nanti aku dapat lah BE atau ME yang hangat diperkatakan oleh blogger tegar sekarang. Aku hanyalah ada CPM, itupun selepas dimaklumkan dalam email reply ticket aku. Muhahaha.. Apa-apa pun tak tahu pasal Nuff. 

p/s ~ lepas nie nak hantar banyak-banyak ticket. Haha. 




4 comments:

sizuka[Izzati] said...

hehe.takpe.lama2 nanti insyaAllah dpt BE :)

puanbee said...

pelan2 yer :) gud luck!

shera haifa said...

@sizuka ~ lama2..ermm dh lama menunggu nie. dekat 2thn dh,.,

shera haifa said...

@puanbee ~ TQ~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails