Saturday, June 11, 2011

Nora Elena manis bila bertudung.

Setiap wanita, perempuan yang bertudung pasti akan kelihatan cantik, manis. Jangan jadikan tudung sebagai alasan untuk tidak boleh bergaya. Sekarang pun sudah banyak baju-baju dan tudung-tudung yang cantik-cantik dan sesuai untuk digayakan. Pilihlah yang bersesuaian dan mempunyai keselesaan kepada pemakai.

Bagi yang bermuka bulat, leh pilih untuk pakai inner yang ada awning sebelum pakai shawl, bagi yang bermuka bujur pun boleh pakai inner tapi walaupun tak memakai inner tetap cantik dengan memakai shawl sahaja. 

Tengok Nora Elena pakai tudung.


Yang nie Nora Elena hanya pakai tudung nak pergi sekolah. Tu pun dan cantik even tak bergaya. Kalau lah Nora Elena pakai shawl, tudung express mesti lagi cantik. Fuhh mesti lagi ramai jejaka yang tergila-gilakan Nora Elena. Hehe..

p/s : Nora Elena dah nak sampai ke kemuncaknya..

8 comments:

HonEyBuNNy said...

yeahhh..

minggu depan last kan..

xsabar nak tgk..ehhe

sizuka[Izzati] said...

cantik je bertudung.ecehhh eh nak habis dah?tak terfikir nak tengok pun lg.heeee.

Izatie said...

Heh semua perempuan kalau bertudung mesti nampak lagi ayu :)

Yayyy tak sabar nak tengok ending!

budak ice said...

chantek pakai tudung... :)

shera haifa said...

@honey ~ xsbr nk tngu ending

shera haifa said...

@sizuka ~ a'ah nk hbs..xpe hbs pun leh tngok lg. tngok kat tonton tv 3

shera haifa said...

@budak ice ~ ermm..mmg cntik pun

shera haifa said...

@izatie ~ sama2 kita tngok. tp umh lain2 lah.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails