Sunday, January 8, 2012

Bakal berlalu pergi meninggalkan..

Assalamualaikum..

Bila tibanye hari Jumaat semua dah ternanti-nanti hari sabtu. Kenapa? Hari minggu datang lagi. Sebab hari sabtu leh berjimba-jimba, leh main-main. Hari minggu kan xkan nak study, wat kerja macam hari-hari lain. Kena lah rest otak juga sebab hari-hari lain dah macam-macam kerja kene buat. 

Tapi bila hari sabtu dah berlalu, takpe masih ada hari Ahad. Leh layan tv plak tengok drama, cite apa yang ditayangkan. Tak pun layan Ombak rindu or anything else yang menghiburkan. Bila aje bulan memancarkan cahayanya, matahari pula menghilangkan sinarnya baru terasa ehhh esok dah hari Isnin laa. Banyak keje aku tak buat lagi nie. Macam mana nie? Nak buat yang mana satu? Hah sudah, sempat siap tak nie? Alamak nanti bos marah. Aarghh tension!!

Korang ada x macam tu? Jangan tipu, jangan tipu. Kalau ada yang tak macam tu jarang sangat laa wei. Sebelum tiba hari minggu yang next minggu tu pun korang dah tentu dah plan macam -macam kan? Nak g situ, sini kan? Alaa sama lah cam aku juga. Hehe. 



p/s ~ hari nie dah ahad, esok Isnin yaa. Jangan lupa..Ada keje? Wat cepat!!


16 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hahaha..kalau bab study plk..ala..lex la..dah penat 5 hari. sabtu harus leisure time..bila ahad malam baru nk gelabah

aReLaN said...

tulah yg slalu jd skang ni.ble msuk hr keje dok pikir ble la nk wiken.ble dh wiken,dok pikir psl wiken lg satu
serabut nya la ble keje ni.hmmm

Rayyan Haries said...

ahahahah....sama lah kitee...

shahrazali said...

hahaha.....btol la tu...sy pun rasa yg sama...

emy zulaiha said...

haaa!! wat keje last minit..jgn amalkan sellau ye dear :)

pha is said...

yg tgh exam pon mcm tu jugak.. exam ari isnin, tapi ari sabtu relax lagi... ahad malam baru nk kelam kabut.. hehehe

Arina Shamsul said...

Hehehehe..tadi first baca,serius.
tengah2 cite..senyum je..
ending story nak tergelak beso..hahaha..kenapa?

sebab nampak muka catoon sunday night tu,tak ubahnya seperti muka aku time study dulu..hahaha LOL..

aku suke cite ni,aku suke..

da follow sini da..
jemput datang blog ye comel..
entri ni khas untuk awak..
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

Teenager Housemaid said...

comelnye kartun ni..hehehe.

saya tak ada kerja nak dibuat hehehe...

#follow cni..:)

shera haifa said...

SUGAR2 KAPAS STRAWBERRY ~ haha. smua orang cm tu kot..
:)

shera haifa said...

ARELAN ~ org keje cara org keje.. orang yg study cara mereka plak..
:0

shera haifa said...

RAYYAN ~ hehe..:)

shera haifa said...

SHAHRAZALI ~ kita sama..:)

shera haifa said...

EMY ZULAIHA ~ tengok mood jgk. lau rajin xbuat last minute nye

shera haifa said...

PHA IS ~ yg tu jgn amal selalu yaa.. nti xhbs baca plak..
:)

shera haifa said...

ARINA ~ hehe.. terima kasih suka cite nie.. muka kita sama kot ngn sunday night tu.. kertas terbang pun sama..:)

shera haifa said...

TEENAGER HOUSEMAID ~ TQ Singgah dah follow cnie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails