Friday, January 20, 2012

Bersepah demi kenangan yang tinggal

Assalamualaikum..



Sekarang nie dalam proses men'transfer'kan kembali semua gambar-gambar dari hardisk ke laptop. Tengok laa bertapa bersepahnya kat skrin laptop. Kalau tak alih gambar-gambar yang kat dalam hardisk tu nanti hilang terus kenangan yang dicipta sebabnya nak format hardisk tu. Tujuan format sebab nak hapuskan semua virus yang ada. Hanya men'transfer' gambar je, cerita-cerita korea, mat saleh, hindustan dan melayu yang kat dalam tu lantak la hilang pun. Nanti leh amik balik ngan kawan-kawan. Yang gambar tu tak semua orang ada. Kalau kawan yang ada gambar tu pun dah jarang leh jumpa. Hanya memori dari gambar itu yang dikenang. 


2 comments:

Teenager Housemaid said...

wah...saya tak banyak pun letak gambar dalam laptop ni..huhu

sea_lavender said...

sme la sye jugak brsepah dekstop lappy nie macam2 ~~ngeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails