Friday, January 27, 2012

Tutti Frutti @ Kubang Kerian, Kelantan

Assalamualaikum..

Tutti Frutti kini makin berkembang apabila satu lagi cawangannya di Kelantan dibuka. Kini penduduk-penduduk di negeri Kelantan tidak lagi perlu berasak-asak di Tutti Frutti Taman Tengku Anis. Bagi mereka yang tinggal berdekatan dengan Kubang Kerian boleh laa ke sana bagi menikmati ais krim yogurt ini kerana cawangan ke-dua Tutti Frutti di buka di Kubang Kerian berhadapan dengan Mydin Mall. 


Lot 1665-29, Ground & Mezzanine Floor, 
Jalan Raja Perempuan Zainab II,
 Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu,
Kelantan Darul Naim.

Aku siap kasi alamat penuh lagi tu. Yang pakai telepon canggih manggih tu leh laa guna GPS kalau sesat dan tak tahu kat mana. Kalau yang tak guna telepon canggih manggih pula tak susah nak g Tutti Frutti Kubang Kerian nie, korang hanya perlu pergi ke Mydin Mall, then membelakangkan Mydin Mall korang akan nampak laa Tutti Frutti nie. 




Kalau nak dibandingkan dengan Tutti Frutti Taman Tengku Anis, aku rasa yang kat Kubang Kerian nie lagi kecik dan sudah tentu lah tak berapa besar. Haha..



Yang kat Kubang Kerian nie aku tak sempat lagi nak g berkunjung. Hoho macam satu tempat menarik pula Tutti Frutti nie sampai nak g berkunjung. Nak pergi sini kene laa hompatpuluhduahinggitsembilanpuluhesen. Kalau xde jangan harap leh pergi. Habis duit aku dalam bank.. Muhaha.. Dah laa tengah pokai sekarang nie, nasib baik balik rumah je.


p/s ~ Aku nie dah macam orang Tutti Frutti bahagian pengiklanan dah dop memberi info sal Tutti Frutti nie. Hehe.. 

9 comments:

nurmujahidah said...

tak pernah agi rasa tuti fruti, cam nak try je,, hehe

yo87 said...

tak pernah nasihangit rasa tutti fruitti ni. ntah kenapa, mungkin sebab mahal kot. hehee ;D

shiema sufian said...

its my fav kottt. nk mkn tutti (:

EnciK AxixOu said...

makin sihat la org2 klntn nt asik mkn yogurt je . haaa

Aishah Malik said...

oh. ajim gi hok tg anis, x ajim gi hok kbg kriye, but thanks for da info! :D

aReLaN said...

sedap sangat ke tutti frutti tu??ramai gak yang post stakat ni.tapi kalau yoghurt je memang tak makan la.hehehe

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

hananhadila97 said...

ohh.. ni lahh tempat yg kakak hanan ajak pergi tuu

Nisa Greennnpanda said...

aiseh..bestnye tutti frutti nie..

kat s/alam ade byk cawangan die, tp xpenah gi lg,huhu~... T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails