Saturday, January 14, 2012

Raja Lawak Musim ke-6

Assalamualaikum..

Hari nie dah pun bersiarannya Raja Lawak ke-6. Korang ada tengok x? Diam tak diam dah ada 5 juara Raja Lawak sebelum nie (memang pun). Agak-agak sampai Raja Lawak ke'berapa' baru nak stop rancangan nie ya? Kalau sebelum nie rancangan Akademi Fantasia hanya sampai musim ke-9 maka tak mustahil juga rancangan Raja Lawak nie juga sampai musim ke-9. Takpun sampai Astro habis duit nak kasi.

Aku macam biasa laa, pada awal-awal siarannya bukan nak tengok dan amik tahu pun. Tapi lama-lama bila dah ada peningkatan dari segi lawak yang dipersembahkan baru aku nak tengok dan amik tahu. Samalah macam yang Maharaja Lawak Mega baru nie, bila dah dekat-dekat nak habis dalam 6 group sahaja lagi yang tinggal baru aku galok (gelenya) nak tengok. Udah masa awal-awal tak best aku tengok lah last-last. Tapi even xtengok aku tetap amik tahu siapa yang tersingkir. Bila dapat tahu group tu tersingkir baru aku review balik apa lawak yang dipersembahkan sampai tersingkir tu. 

Peserta Raja Lawak ke-6

p/s ~ Haihh aku jadi Permaisuri Lawak kat Makmal je. Korang jadi Raja/Permaisuri Lawak kat mana?

4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf tak pernah tgk raja lawak di astro.. kalau tgk pun kalau di utube atau yg kawan2 downld.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tak dpt tgk..Astro x pasang2 lagi..

shera haifa said...

ZEFA NORASMARA ~ xtngok kat astro gak sbb bukan dop kat umah.. tngok kat utube je

shera haifa said...

LILY ~ tengok on9 je kat utube

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails