Friday, January 20, 2012

Yakin Cintamu Ku Dapat

Assalamualaikum..


Sejak aku masuk blog En Bulat itu Circle aku tiba-tiba rasa jatuh cinta. Hati selalu meronta-ronta suruh masuk ke blog nya. Siang malam dop terbayang-bayang (giler bayang).

Tak tahan dengan godaan hati dan sebab selalu ke blog nya aku ambik keputusan untuk bertanya. Bukan bertanya 'masih single'  atau tidak, tapi bertanyakan akan tajuk lagu yang berkumandang kat blog nya sebab aku dop giler dengar lagu tu. Pertanyaan aku itu dijawab, tapi bukan oleh pemilik blog itu sendiri. Kecewa T_T.

Tapi itu bukan masalahnya. Sekurang-kurangnya pertanyaan aku itu sudah terjawab dan sekarang ini aku "yakin cintamu ku dapat" sebab itulah tajuk lagu yang berkumandang di blog nya. 

Sejak tahu tajuk lagu, aku terus download dan setiap hari aku dop ulang dengar lagu tu. Memang best muziknya dan kene dengan deria pendengaran aku nie. Haha. Kene tak dengan deria pendegaran korang? Dengar laa lagu "yakin cintamu ku dapat".



langkah kakiku semakin sesak
saat dirimu hakimi hatiku
namun ku coba selalu mengalah
ku lakukan demi cinta


* aku menunggu dan terus berharap
dan aku bertahan hingga datang gelap
hingga suatu saat tubuhmu ku dekap
yakin cintamu ku dapat

reff:
meski kau selalu menyakiti aku
ku coba bertahan walau sakit hati ini ku paksakan
dan aku percaya suatu saat nanti
kau akan mengerti bahwa cintaku ini takkan mati

repeat *
repeat reff

meski kau selalu menyakiti aku
ku coba bertahan walau sakit hati ini ku paksakan
bahwa cintaku ini takkan mati


p/ s ~ Mencari video yang official tapi tak jumpa. 

2 comments:

missSenget said...

best2...

selalu gak dengar lagu ni.. hihihi...

tapi x donload..dgr kt youtube je..

Teenager Housemaid said...

whoaaa..modd kejiwangan ni..hehhehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails