Wednesday, January 4, 2012

"MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku"

Assalamualaikum..

Jarang nak join segmen-segmen yang rakan-rakan blogger buat nie. Tapi bila dah takde apa nak buat lepas baca blog-blog orang, buka muka buku dan nak buat entry tak de idea ada baiknya join segmen. Segmen yang nak join kali nie telah dilancarkan oleh Myravea. Lagipun segmen nie simple je tak perlukan pemikiran yang sangat kritikal la.


Cuma apa yang diperlukan hanya bagitahu warna pilihan untuk blog sendiri. Jadi warna pilihan untuk blog ini ialah MERAH. Kenapa MERAH? Bukankah MERAH sangat menyakitkan mata? Owhh kadang-kadang ya dan kadang-kadang tidak. Lagipun aku tersangat fanatik ngan  warna MERAH nie. Warna MERAH juga leh menampakkan keGARANGan. 

p/s - suka warna MERAH tapi baju yang berwarna MERAH leh bilang ngan jari. pelik..pelik..

6 comments:

EnciK AxixOu said...

org ckp MERAH ny mak ngah...

aReLaN said...

selamat bersegmen.suka merah gak tp not for my blog la.hehehe

shera haifa said...

Encik Bulat ~ sesuai laa sbb sy anak no 2..kak ngah..:)

shera haifa said...

arelan ~ owhh kita kongsi warna kegemaran yg sama.. :)

myravea said...

Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

Penjual Reflesia™ said...

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails